Kaleci transferinde Beşiktaş'tan nokta atışı hamleler geldi. Siyahbeyazlılar Bayern Münih'ten Alexander Nübel ve Başakşehir'den Doğan Alemdar'ı kadrosuna dahil etti. Kara Kartal, iki kaleciyi de dün akşam İstanbul'a getirdi.
İki kaleci bugün sağlık kontrolünden geçip 4 yıllık sözleşmelere imzayı atacak. Nübel ve Doğan daha sonra Slovakya kampına katılacak. Beşiktaş yönetimi yeni sezona başlarken kaleci transferinde mutlu sona ulaştı, rotasyonu tamamladı. Nübel ve Doğan'ın 23 Temmuz'da Danimarka ekibi Midtjylland ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında kadroda olacağı ve forma giyebilecekleri kaydedildi.
AYNI GÜN İSTANBUL
Beşiktaş, iki yeni kalecisini aynı günde İstanbul'a getirdi. Alexander Nübel ve Doğan Alemdar, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. İki kaleciyi de taraftarlar karşıladı.
Nübel ve Doğan bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi mukaveleye imza atacak.
ÜÇÜNCÜ ALMAN KALECİ OLCAK
Beşiktaş kulüp tarihinde üçüncü kez bir Alman kaleciyi transfer etti. 1994-1995'te Raimond Aumann ve 2018-2020 arasında da Loris Karius, siyah-beyazlı takımın kalesini koruyan Alman isimler olmuştu.
29 yaşındaki Alexander Nübel de üçüncü Alman eldiven olarak kayıtlara geçecek.
BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
Ailesiyle beraber İstanbul'a gelen Beşiktaş'ın yeni kalecisi Alexander Nübel, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir an önce taraftarlarımızla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Hızlı bir şekilde takıma katılıp antrenmanlara başlayacağım" ifadelerini kullandı.
BAŞAKŞEHİR KAMPINDAN GELDİ
Kaleci Doğan Alemdar, Başakşehir'in Avusturya'daki kampından dün ayrılarak İstanbul'a geldi. Turuncu-lacivertli takımla yeni sezon hazırlıklarına başlayan 23 yaşındaki eldiven takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Doğan Alemdar, şimdi de Beşiktaş'ın Slovakya kampına gidecek.
DOĞAN'LA GELECEĞE İMZA
Futbol Direktörü Önder Özen, Beşiktaş kalesine yaptıkları Doğan Alemdar takviyesine büyük önem veriyor.
23 yaşındaki kaleci ile 4 yıllık sözleşme üzerinde anlaşıldı. Siyah-beyazlılar, Doğan Alemdar'ın ın uzun yıllar siyahbeyazlı formayı giymesini hedefliyor.
