HaberlerGalatasaray GALATASARAY HABERLERİ - Icardi Okan Buruk'la özel görüştü! "Son iki maç..."
GALATASARAY HABERLERİ - Icardi Okan Buruk'la özel görüştü! "Son iki maç..."
Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında deplasmanda Kopenhag'la kritik bir maça çıkacak. Bu mücadele öncesi takımın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, teknik direktör Okan Buruk'la özel bir görüşme gerçekleştirdi. (GS spor haberleri)
Galatasaray Haberleri Giriş Tarihi: 10 Aralık 2023 Pazar 11:54Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023 Pazar 12:51
Son dakika Galatasaray haberlerinden haberdar olmak için Google News fotomac.com.tr'ye abone olun.
Trendyol Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor'u mağlup eden Galatasaray, rotasını Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi.
Sarı-kırmızılılar, deplasmanda karşılaşacağı Danimarka ekibini yenerse gruptan çıkacak ve adını bir üst tura yazdıracak.
Bu sezon 24 maçta 17 gol, 6 asistle oynayan Mauro Icardi, Kopenhag karşısında yine takımın en önemli gol ayağı olacak.
Arjantinli oyuncu, teknik direktör Okan Buruk'la, kritik mücadele öncesi bir görüşme yaptı. Yıldız futbolcu, bu görüşmede 'Kopenhag'ı bana bırakın' mesajını verdi.
Şampiyonlar Ligi'nde 2 golü bulunan 30 yaşındaki yıldız, "Şu ana kadar çok iyi performans gösterdik. Biraz şanslı olsaydık, gruptan çıkmıştık. Danimarka'ya kazanmak için gideceğiz. Grupta son iki maçı boş geçtim. En iyi performansımı göstererek turu getirmek istiyorum" dedi.
Galatasaray, Devler Ligi'nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag'la birlikte A Grubu'nda yer alıyor.
Sarı-kırmızılılar grupta çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu sonuçların ardından temsilcimiz, Kopenhag'la aynı puanda olmasına rağmen averajla 3. sırada bulunuyor.