Uzun zamandır takip ettikleri üç oyuncuyu renklerine bağladıklarını söyleyen Başkan Orman, kaleci Denys Boyko'yu almak için çok uğraştıklarını belirterek, "Boyko 2015 yılında UEFA yılın takımı kadrosuna seçilen bir oyuncu. Onu almayı çok istedik, çok uğraştık esasında. Hayırlı olsun. İnşallah Beşiktaş'a uzun seneler hizmet edecek. Karakteriyle de bize çok uyan bir oyuncu olacağına inandığımız bir kaleciyi kadromuza kattık. Çok mutluyum" diye konuştu.
'Alexis uzun yıllar hizmet edecek'
Alexis Delgado'nun da kariyerinde önemli başarılar elde etmiş bir oyuncu olduğunu vurgulayan Orman, "Alexis, scout ekibimizin uzun zamandan bu yana izlediği ve bizim de istediğimiz bir oyuncuydu. İspanya'da Valencia ile şampiyonluk yaşamış. İnşallah bu sene de bizimle beraber yaşayacak. Coşkusuyla Beşiktaş'a çok uyan bir oyuncu. Çok önemli hizmetler yapacağına inanıyoruz. Uzun seneler birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.
'Marcelo'yla çizgimiz kesişti'
Fikret Orman, Marcelo Guedes'in sezon başında da transfer gündemlerinde olduğunu dile getirerek, "Hayatta her şey kısmet. Onun çizgisi bizimle kesişiyordu. Demek ki kaderinde de Beşiktaş'a gelmek vardı. Transferin son zamanlarında transferi neticelendi. Ben Marcelo'nun da uzun zaman bizimle beraber olacağına, bu forma için ter dökeceğine inanıyorum. Marcelo transferinin iki ayağı vardı aslında, bunlardan biri de hala arkasında durduğumuz Milosevic... Milosevic için satın alma opsiyonu talebi geldi ancak biz bunu kabul etmedik, kendisine inandığımız için önümüzdeki sezon bizimle olacak" değerlendirmesinde bulundu.
Marcelo: Hocanın tercihine saygılıyız
Marcelo: Elimden gelenin en iyisini gösterip, Beşiktaş ile varabileceğim en yüksek yere ulaşmak için çabalayacağım. Ben de, Delgado da formayı giymek için hazırız ama hocamızın seçtiği oyuncu forma giyecek. Adaptasyonumuz en yakın zamanda gerçekleşmiş olacak.
Boyko: Bu sezon şampiyonluğa ulaşağım
Boyko: 'Umuyorum ve inanıyorum ki bu sezon burada şampiyonluğu yaşayacağız. Kaptan Tolga'ya çok büyük saygım var ama işin bir de performans tarafı var. Ben de buraya kesinlikle oynamaya, ilk 11'de yer almaya geldim. Duyduğum saygı da, bu rekabet de devam edecek.'
Alexis: Hazır olarak geldim
Umarım çok iyi bir sezon geçirip, şampiyon oluruz. Hazır olarak geldim. Görev verildiğinde elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım.
Aldığım bütün referanslar çok iyiydi. Buraya gelip şampiyonluk yaşamak istiyorum. Tek hedefim var, o da kupayı kaldırmak.
