Trabzonspor'da kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
TRANSFER HABERLERİ | Trabzonspor'dan William Troost-Ekong'a kiralama teklifi!
Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'da transfer harekatı tüm hızıyla sürdürülüyor. Stoper bölgesine takviye yapmak için bir süredir çalışmalarını sürdüren ve sonuç olarak Marc Bartra'yı kadrosuna katan bordo-mavililerde flaş bir gelişme yaşandı. Karadeniz ekibinin Watford forması giyen William Troost-Ekong'a kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. İşte transfer gelişmesinin detayları... (fotomac.com.tr / DIŞ HABERLER)
Daily Post'un haberine göre Trabzonspor'un, Watford oyuncusu William Troost-Ekong'u satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmaya çalıştığı belirtildi.
Bordo-mavililerin defans oyuncusuna geçtiğimiz günlerde bir teklifte daha bulunduğu ve İngiliz ekibi tarafından geri çevrildiği iddia edildi.
Ülkemizde Bursaspor formasıda giyen 28 yaşındaki defans oyuncusu Avrupa'nın birçok liginde forma giymiştir.
Geride bıraktığımız sezonda Watford'la 18 maça çıkan Nijeryalı futbolcu, herhangi bir skor katkısında bulunamamıştır.
Ekong'un Championship ekibiyle 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır.
28 yaşındaki futbolcu Hollanda'nın Haarlem kentinde dünyaya gelmiştir.
Stoper mevkiinde forma giyen oyuncu gençlik kulüplerini SV Overbos, Bishop's Stortford, FC Fulham ve Tottenham Hotspur'da geçirmiştir.
Milli takımlar seviyesinde Hollanda'nın alt yaş kategorisinde Hollanda formaları giymiş fakat sonrasında Nijerya'yı tercih etmiştir.
