Beşiktaş Kulübü, transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı milli futbolcu Orkun Kökçü'nün bu akşam İstanbul'a geleceğini duyurdu.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Transfer görüşmesine başladığımız profesyonel futbolcu Orkun Kökçü'yü taşıyan uçak, bugün saat 18.00'de Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak." denildi.
Beşiktaş, dün akşam saatlerinde 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ve kulübü Benfica ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirmişti.
ORKUN'DAN İLK ÜÇLÜ!
🦅 Orkun Kökçü'den ilk üçlü geldi! pic.twitter.com/96kthiHbdK
— A Spor (@aspor) July 12, 2025
UÇAKTAN İLK VİDEO GELDİ!
Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün uçaktan bir videosunu paylaştı. Kökçü, videoda "Alemin gözü yaşlı, Orkun Kökçü zaten Beşiktaşlı!" İfadelerini kullandı.
Alemin gözü yaşlı, Orkun Kökçü zaten Beşiktaşlı! 🦅#BurasıBeşiktaş | #WelcomeHome pic.twitter.com/tZtJB5asgY
— Beşiktaş JK (@Besiktas) July 12, 2025
🦅#BurasıBeşiktaş | #WelcomeHome pic.twitter.com/SWHWox2SXW
— Beşiktaş JK (@Besiktas) July 12, 2025
