Galatasaray'da yeni yönetimin belli olmasının ardından kadro planlama çalışmalarına yoğunluk verildi.
Galatasaray'da yeni yönetimin belli olmasının ardından kadro planlama çalışmalarına yoğunluk verildi.
Transferde dört koldan araştırmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda kiralık sözleşmesi sona eren isimlerin son durumu da merak ediliyor.
İngiliz ekibi Brentford'dan kiralanan Halil Dervişoğlu 1 yıllık sözleşmesi sona ermesinin ardından kulübüne döndü.
Genç oyuncu Brentfor'da döndü ancak aklı Galatasaray'da kaldı. 22 yaşındaki futbolcunun bir yandan da gözü sarı-kırmızılı kulüpten gelecek haberde.
YÖNETİMDEN ÇAĞRI BEKLİYOR!
Sarı-kırmızılı takımda devam etmek isteyen genç futbolcu, yeni yönetimden çağrı bekliyor.
BEŞİKTAŞ'IN İLGİSİ VAR!
Halil Dervişoğlu'na Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın ilgisi bulunduğu iddia ediliyor.
Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren genç oyuncu 33 resmi maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
Performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken golcü futbolcu, 2020 yılında 3 milyon euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Brentford'a transfer oldu.
Twente'nin ardından Galatasaray'a kiralanan genç oyuncunun Brentford ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.