Spor Toto Süper Lig'de 37 hafta geride kalırken Galatasaray'da bu sezon zirveden oldukça uzak kaldı.
Spor Toto Süper Lig'de 37 hafta geride kalırken Galatasaray'da bu sezon zirveden oldukça uzak kaldı.
İspanyol hoca ile bir türlü istenilen çıkış yakalanmazken zaman zaman düşme hattına kadar gerileyen bir takım ortaya çıktı.
Galatasaray Kulübünde 11 Haziran'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul için başkan adaylığı başvuruları bugün sona erecek.
Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlığa aday olacak isimlerin yönetim, denetim, sicil ve disiplin kurullarını oluşturan listeleri, bugün saat 18.00'e kadar divan başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor.
Genel kurulda eski başkanlardan Dursun Özbek ile eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun aday olması bekleniyor.
Daha önce resmi başvuruda bulunan Metin Öztürk ise Özbek'in yanında seçime girecek.
DEVELİOĞLU İPTAL ETTİRMİŞTİ
İki başkan adayı Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu arasında 11 Haziran'a kadar ciddi bir rekabet yaşanması bekleniyor.
Kulüp üyelerinden Fırat Develioğlu'nun yaptığı başvuru üzerine söz konusu tarihteki genel kurul mahkeme kararıyla iptal edilirken, Burak Elmas yönetimi yeni seçim tarihini 4-11 Haziran olarak belirlemişti.
Dinçer Azaphan hem Dursun Özbek hem de Eşref Hamamcıoğlu'ndan teklif aldı. Ancak dışarıdan desteğini sürdürme kararı aldı.
Özbek, Metin Öztürk dışında Rıza Morova, Dikran Gülmezgil ve İsmail Sarıkaya'yı da ekibine dahil etti.