Yaz transfer döneminin hızlı takımlarından Beşiktaş, milli yıldız Orkun Kökçü ile anlaştı. Yetenekli orta saha oyuncusu, düzenlenecek olan imza töreni için İstanbul'a geldi. Binlerce siyah beyazlı taraftar, Orkun'u Atatürk Havalimanı'nda karşıladı.
Beşiktaş, Orkun Kökçü için yarın saat 20.30'da Tüpraş Stadyumu'nda taraftarlara açık imza töreni düzenleneceğini açıkladı.
"BEŞİKTAŞ BENİM AİLEM"
İstanbul'a ayak basar basmaz kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Orkun, "Çok heyecanlı ve duygusalım şu anda. Çok mutluyum. Beşiktaş benim ailem. Aileme kovuştum. Şampiyonluklara oynayacağız. Herkes bundan emin olsun. Beşiktaş taraftarları emin olsun. Çok iyi kadro kuruyoruz. Beşiktaş için her şeyimizi vereceğiz." dedi.
ADALI: İNŞALLAH UZUN YILLAR BEŞİKTAŞ'A HİZMET EDER
"Orkun Kökçü, yuvasına hoş geldi. Kendisine, ailesine dik duruşları için teşekkür ediyorum. Bizim gibi çok kararlıydılar. Zor şeyler, kararlılığınızı gösterdiğinizde başarıya ulaşıyor. Camiamız için hayırlı olsun. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet eder. Hep birlikte çok başarılar yaşarız. Hepimize hayırlı olsun. Amsterdam'da da ciddi bir taraftar bizi yolcu etti. Onlara teşekkür ederim. Orkun'un seveni ve destekleyeni çok. İnşallah bizimle birlikte güzel günler geçirecek."
Orkun Kökçü, kendisi için gelen kalabalığı izliyor. pic.twitter.com/ZwisXoGvcW
— Fotomaç (@fotomac) July 12, 2025
