Bir yandan şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray, diğer yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Sarı-kırmızılılarda transferin ilk hedefi de belirlendi.
Bir yandan şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray, diğer yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Sarı-kırmızılılarda transferin ilk hedefi de belirlendi.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Dries Mertens'in boşluğunu doldurmak isteyen Cimbom, Portekizli 10 numara Rafa Silva'yı gündeme aldı.
Benfica forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Galatasaray, birçok talibi olan Silva için kısa süre önce ilk teması kurmuştu.
Rafa'nın taleplerini öğrenmek için yıldız oyuncunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde görüşen sarı-kırmızılı idareciler, yıllık 4 milyon euro ve imza parası yanıtını almışlardı.
PORTEKİZ BASINI TEKLİFİ DUYURDU!
Portekiz basınından Record, Galatasaray'ın Rafa Silva için yaptığı teklifi açıkladı.
Record'un haberinde, sarı kırmızılı ekibin 30 yaşındaki on numaraya 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiğini belirtildi.
2016'DAN BERİ BENFICA'DA
30 yaşındaki oyuncu, 2016'dan bu yana Benfica'da oynuyor. Portekiz ekibindeki istikrarlı oyunuyla dikkat çekiyor. Bu yıl 44 maçta 18 gol, 14 asistle kariyerinin zirvesini gören yıldız oyuncu, toplamda ise 318 karşılaşmada 90 gol, 78 asistle adeta şov yaptı.