Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Avrupa'da transfer döneminin sona ermesine saatler kala, Atalanta'nın yıldız futbolcusu Ademola Lookman için dev kulüplerle transfer yarışında olduğu öne sürüldü. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)
Sezonun en büyük transfer bombalarından birisini Osimhen ile patlatan sarı-kırmızılılar, bir büyük yıldızın daha peşinde. Atalanta'dan ayrılması beklenen Lookman için Galatasaray devreye girdi.
Sky Sports DE'nin haberine göre Nijeryalı oyuncuya Bayern, Tottenham ve Galatasaray talip oldu. Piyasa değeri 60 milyon euro olan Lookman için Galatasaray'ın Barış ile yollarını ayırması gerekiyor.
Bayern ve Tottenham bugün sona erecek transfer dönemi sona erene kadar Lookman'ı bitiremezse en büyük aday olarak Galatasaray kalacak. Osimhen'in milli takımdan da arkadaşı olan 27 yaşındaki futbolcu forvet arkasında ve iki kanatta da forma giyebiliyor.