Yeni sezon planlamalarını sürdüren Galatasaray'da bir ayrılık daha gerçekleşiyor.
Mostafa Mohamed, Gomis, Okan Kocuk gibi isimlerle vedalaşan sarı-kırmızılılarda yaprak dökümü sürecek.
İnce eleyip sık dokuyan Cimbom'da gelecek ve gidecek oyuncular üzerinde kararlar veriliyor.
3 kulvarda yarışacak olan sarı-kırmızılılar, geniş ve kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvadı.
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Ankaragücü'ne kiraladığı 28 yaşındaki oyuncu, başkent ekibinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti.
Ankaragücü, Taylan Antalyalı için Galatasaray'la görüşme gerçekleştirirken oyuncunun bir talibi daha çıktı.
Süper Lig'in çiçeği burnunda ekiplerinden Samsunspor, Taylan Antalyalı için resmi temaslara başladı.
İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ!
TRT Spor'a konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Taylan Antalyalı'yı istediklerini ve Galatasaray'la ilk görüşmeyi gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Taylan Antalyalı'ya yurt dışından da taliplerin olduğunu belirtmişti.
Taylan Antalyalı geçtiğimiz sezon Ankaragücü ile ligde 31 maça çıktı ve 3 gol, 4 asistlik katkı verdi.