Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi öncesi hoca adaylarından olan Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'ı neden reddettiğini Alman basınına açıkladı. Hollandalı teknik adamın sözleri dikkat çekti. BJK SPOR HABERLERİ
Beşiktaş Haberleri Giriş Tarihi: 14 Şubat 2024 Çarşamba 11:39
Son dakika Beşiktaş haberlerinden haberdar olmak için Google News fotomac.com.tr'ye abone olun.
Fernando Santos öncesi Beşiktaş'ın gündeminde yer alan teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, siyah beyazlı takımla neden anlaşamadığını açıkladı.
Almanya'nın RTL kanalına konuşan ve NTV Spor'un derlediği habere göre van Bronckhorst, Hollanda ekibi NAC Breda'yı çalıştıran Jean-Paul van Gastel'in yardımcısı olması konusunda anlaşamadıkları için Beşiktaş ile yaptıkları transfer görüşmesinin olumsuz sonuçlandığı iddialarına yanıt verdi.
İŞTE BRONCKHORST'UN SÖZLERİ:
Doğru, evet. Teklif veren bazı kulüpler var ama bana yeniden başlamak istediğimi hissettiren bir takım olmadı.
İnsanlar doğal olarak bir kulübün ilgilendiğini düşünüyor ama teklif geldikten sonra kulüple ve bulunacağınız pozisyonla ilgili her şeyi araştırmaya başlıyorsunuz.
Tabii birlikte gittiğiniz ve çalışmak istediğiniz personel de. En sonunda da bu işin içinde olup olmak istemediğinize karar verirsiniz. Benim için katılmanın zamanı değildİ.
Şu anda bir kulüp aramadığını söyleyen Hollandalı hoca, "Hayatımın şu anki durumundan memnunum.
Ama eğer güzel bir kulüpten teklif varsa bunu da her zaman dinlemek isterim" dedi.