Beşiktaş yönetimi, gelecek sezonun yol haritasını yeni teknik direktör Valerien İsmael ile çizecek.
Beşiktaş yönetimi, gelecek sezonun yol haritasını yeni teknik direktör Valerien İsmael ile çizecek.
Halen 45 milyon euro olan futbol takımının bütçesini gelecek sezon 25 milyon euro'ya indirme kararı alan siyah beyazlılar, kadro planlamasını Fransız teknik direktörün hazırlayacağı rapora göre yapacak.
Yıllık toplam ücretleri 25 milyon Euro'yu bulan bu oyuncuların büyük çoğunluğunun mukaveleleri yenilenmeyecek.
KADRO DIŞILAR KESİN GİDECEK
Uzun süredir kadro dışı olan Adem Ljajic, Jeremain Lens, Douglas ve Fabrice N'Sakala'yı sezon sonu kesin olarak gönderecek olan siyah beyazlılarda sözleşmesi bitecek diğer 11 oyuncu hakkındaki karar, teknik direktör Valerien Ismael ile birlikte alınacak.
Oğuzhan Özyakup, Josef de Souza, Güven Yalçın, Gökhan Töre, Atiba, Mehmet Topal ve kiralık sözleşmeleri bitecek olan Pjanic, Batshuayi ve Can hakkındaki kararı Valerien İsmael verecek.
Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda futbolculara verilecek tavan ücretini de belirledi. Yılda net 1 milyon 200 bin Euro olarak belirlenen bu rakam, sadece santrfor mevkisinde oynayan futbolcu için aşılacak.