Sinan Vardar

Sinan Vardar

03 Mart 2019 | Pazar

Stoper aranıyor!

Beşiktaş'ta son 7 sezonda 7 stoper gitti geldi. Futbol tabiriyle siyah-beyazlı takımda orijnal bir stoperi yok. Mirin'in geçtiğimiz hafta derbide yaptığı hatalar Enzo Roco'nun hala randıman vermemesi büyük handikap. 1.60 boyundaki Medel'in stoperliğinden ne beklenebilir ki? Beşiktaş hala Marcelo'yu ve Tosic'i arıyor. Tabii ki bu sonuçla sezon sonunda ilk ikide yer alması mucizelere kaldı. Siyah-beyazlı takımda savunmadan ileriye topu taşıyabilecek bir oyuncu yok. Orta üçlüde Atiba-Dorukhan ve Ljajic arasında hatlar o kadar kopuk ki; aralarında paslaşmıyorlar bile...

***

Atiba'nın golü güzeldi ama Kayserispor'un attığı ikinci golde yaptığı hata onun bu mücadelede ne kadar yorulduğunu gösteriyordu. Burak Yılmaz, Türkiye'nin 1 numaralı forveti. Dün pas almakta zorlanmasına rağmen pozisyonlara girerek Beşiktaş'a zenginlik kattı. Beşiktaş'ta dün Adriano zaman zaman klasını gösterirken, Quaresma da uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar istekliydi. Teessüflerime, bir başka deyişle yadırgadıklarıma gelince... İki hafta önce bayrak direğini indirip Fenerbahçe maçını es geçen Adem Ljajic'e belli ki; dinlenmek iyi gelmemiş. Güven genç olmasına rağmen fizik yapısıyla, oyun anlayışıyla Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını gösteriyor. Güven'le boşuna zaman kaybedilmesin. Ah Oğuzhan ah! Sana ne yazacağımı bilemiyorum. Oyunun son 10 dakikasında oyuna girmene rağmen sırıtıyorsun. Senin gibi bir yeteneğin bu hale düşmesi inanılacak gibi değil. Lens emekli olmuş masterler maçına çıkmış edada. Hakem Suat Arslanboğa iyi bir yönetim gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor