Evkur Yeni Malatyaspor’da seçimli olağan genel kurul 2 Haziran'da yapılacak
23 Mayıs 2019, Perşembe

Malatyaspor’da seçimli olağan genel kurul 2 Haziran'da yapılacak

Evkur Yeni Malatyaspor’da seçimli olağan genel kurul 2 Haziran'da yapılacak

? Malatyaspor’da seçimli olağan genel kurulun 2 Haziran Pazar günü yapılacağı açıklandı.

Malatyaspor'da seçimli olağan genel kurulun 2 Haziran Pazar günü yapılacağı açıklandı.
Sarı-kırmızılı kulüpte geçen hafta açıklanan mali kongre tarihinin ardından seçimli olağan kongrenin yapılış tarihi de belli oldu.
Şuana kadar ciddi bir adayın talip olmadığı kulüp, yeni başkanını 2 Haziran Pazar günü seçecek.
Mevcut başkan Adil Gevrek'in güçlü bir yönetimle yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılan Evkur Kulübü'nden seçimli olağan kongre tarihiyle ilgili şu açıklama yapıldı:

""Kulübümüzün seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı; 02.06.2019 Pazar günü saat 10.00'da Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılacak olup, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise 09.06. 2019 Pazar günü saat 10.00'da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacaktır."

1. 17.05.2019

Evkur Yeni Malatyaspor’da seçimli olağan genel kurul 2 Haziran'da yapılacak haberine yapılan yorumlar ( yorum)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
BİZE ULAŞIN