29 Ağustos 2021 | Pazar

Alex de Souza!

Alex De Souza'ya doyamamıştık… Alex Teixeira bize onu sık sık hatırlatacak gibi. Adeta ceza sahası dışından "penaltı" attı, öyle plase gönderdi ki Viviano kımıldayamadı… Geceyi aydınlatan havai fişek gibiydi… Batshuayi başka bir alem… Hareketli, hızlı, çabuk… Dönüyor vuruyor, buluyor vuruyor, sürüyor vuruyor… Biri direkten döndü, ötekini kaleci çıkardı, ofsayta takıldı v.s… Olsun sezon boyu çok atacaktır… Beşiktaşlılar artık Şampiyonlar Ligi için artık çok daha güzel hayaller kurabilirler… Kartal maçın genelinde kendi oyununu rakibine kabul ettirdi.

Ghezzal'ın her fırsatta oyunun yönünü değiştirmesi, Batsuhuayi'ye attığı harika pas, Roiser'in bindirmeleri gecenin güzelliklerindendi. Karagümrük'ün kendi sahasında paslaşmalarına presle karşılık veren Beşiktaş'ın planı Salih kırmızı kart görünce bozuldu. Hemen belirtelim Salih'in ikinci kartı çok net ve doğru ama birincisi kesinlikle yanlıştı. Hakemlerimiz ilk kartları çok kolay gösteriyorlar. Bunu Karagümrüklü oyuncuların gördükleri ilk kartlar için de söyleyebilirim. Sonuç olarak kazanmak önemliydi. İstanbul'daki hava sıcaklığı ve nem malum, bu şartlarda yaklaşık bir yarıyı on kişi oynamak hiç kolay değil. Dolayısıyla bu şartlarda kazanmak önemliydi.

DİKKAT!: TFF'nin sekiz yabancı, üç yerli kuralı KIRMIZI kart durumlarında yoruma muhtaç, Böyle olmamalı… Yerli kırmızı görünce sahada iki yerli oyuncu kalmasının sorun olmadığı açıkça belirtilmeli. Yarın sıkıntı olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor