03 Mart 2019 | Pazar

Harç bitti!

Beşiktaş için harç bitti, yapı paydos… Bu saatten sonra, bu motivasyonla ne şampiyonluk, ne de Şampiyonlar Ligi için umut var. Şenol hoca yine ilginç bir kadro çıkardı sahaya… Bir türlü görmek bilmediği Roco dururken, muhtemelen daha çabuk bir oyuncu olduğu için Medel'i devşirip stoper yaptı… Bu macera arayan tercih sonucu Beşiktaş yarım metreden gelen topta, kafa golü yemeyi başardı!

***
Futbolun matematiğine kafa tutarsanız bunların yaşanması normal. İlk yarıda iyi oynayan Beşiktaş tıpkı Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi ikinci yarıda durdu… Oysa 1-0'dan sonra yakalanan pozisyonlar değerlendirilse, Güven müsait durumda doğru yere pas verse maçın farklı bir hikayesi olabilirdi. Öte yandan ikinci yarıda oyunun patronu Kayserispor'du ve bana göre bir golleri de tartışmalı bir kararla güme gitti. Gerçi tam olarak izleme şansımız olmadı pozisyonu ama izleyebildiğimiz kadarıyla temizdi. Dolayısıyla Kayseri orada durumu 3-1 yapsa maçın bu kez daha başka bir hikayesi de olması mümkündü.
***

Bu sezon hedeflerinin neredeyse tamamından kopmuş olan Beşiktaş'ın bu saatten sonra yeni sezona hazırlık yapması şart. Bu şartlarda yönetimin ilk yapması gereken, Beşiktaş tarihinin en başarılı teknik adamlarından biri olan Şenol Güneş ile helalleşmektir. Bu süreç daha fazla uzarsa herkese zarar verir, Güneş artık Beşiktaş'ı bronzlatmaz yakar. Benden söylemesi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor