31 Mayıs 2009 | Pazar

İnancın zaferi

Antalyaspor dün Ankaragücü'nü tek golle yenerken, kümede kalıp bir mucizeye imza attı. Öyle ki Mehmet Özdilek hoca, Antalya'ya geldiğinde herkes bu takıma düşer gözüyle bakıyordu. Tüm umutları sönmüş, mali kriz kapıya dayanmış! 34 maçtır maaş alamayıp, primle geçinen bir kadro... İşte tüm bu güçlüklere rağmen Mehmet Özdilek hocam önce futbolcularına kümede kalacaklarını aşıladı, sonra da taraftarlara. Antalya inandı ve başardı. İkinci yarıdaki çıkış, tüm takıma moral verdi. Ve Mehmet Özdilek hocanın futbolcuları kümede kalmayı başardı.

Serge hayat verdi
Dünkü maça gelirsek, Antalyaspor oynadığı futbolla hak ederek kazandı. Konumu itibarıyla ev sahibi Antalyaspor çok stresliydi. İlk yarı bu stres çok yoğundu. Maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Öyle ki ilk şut Antalyasporlu Hakan'dan 8. dakikada geldi. Antalya oyunun hakimiyetini 30. dakikadan sonra eline geçirmeyi başardı. Ancak gol yollarında son vuruşlarda iki takım da etkisiz kalınca ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıda Antalyaspor zamanın daralmasıyla daha akıllı ataklar yapmaya başladı. 66'da Mustafa'nın yerine giren Serge, 6 dakika sonra golü attı. İşte bu gol Antalyaspor'a adeta hayat verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor