Sebzeli Patates Püresi kaç kalori?

Sebzeli Patates Püresi kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Sebzeli Patates Püresi % 39,83 karbonhidrat, % 11,38 protein, % 41,56 yağdan oluşur. Sebzeli Patates Püresi kaç kalori? Sebzeli Patates Püresi diyette yenir mi? Sebzeli Patates Püresi besin değerleri nedir? Sebzeli Patates Püresi karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Sebzeli Patates Püresi 503,06 kaloridir. Sebzeli Patates Püresi içeriğinde 34,70 Karbonhidrat(g), 9,92 Protein(g), 36,21 yağ(g), 5,35 lif(g), 718,07 Sodyum(mg), 858,15 potasyum(mg), 171,43 Kalsiyum(mg), 1196,83 A Vitamini(ui), 20,10 C Vitamini(mg), 1,91 ve Demir barındırır. Sebzeli Patates Püresi kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Sebzeli Patates Püresi kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Soğanlı salçalı patates püresi kaç kalori?

Bu yemeğin 100 gramı 77.5 kalori ihtiva eder. 1 porsiyonu ise 299.1 gram olup 231.8 kalori içermektedir. Bu yemek Potasyum, Lif, Karbonhidrat yönünden zengindir.

1 adet haşlanmış patates kaç kalori?

- 1 adet küçük porsiyon yani 100 gram haşlanmış patatesin kalori değeri yaklaşık 93 kaloridir, - 1 adet orta porsiyon yani 200 gram haşlanmış patatesin kalori değeri yaklaşık 183 kaloridir, - 1 adet büyük porsiyon yani 300 gram haşlanmış patates 279 kaloridir.

1 yemek kaşığı patates püresi kaç gram?

Patates püresi kalori değerleri porsiyon ve gramaj oranına göre şu şekildedir: 1 orta porsiyon (260 gr) patates püresi 491 kcal. 1 çorba kaşığı (15 gr) patates püresi 28 kcal.

Diyette patates püresi nasıl yapılır?

Diyet patates püresi yapılışı; Haşlanan patatesler soyulduktan sonra küp küp dilimlenip bir kase içerisinde hazırlanır. Diyet patates püresinde, doğranan küp patateslerin içerisine belirttiğimiz miktarlarda light süt, zeytinyağı veya tereyağı ilave edilir. En son olarak tuzu da atıldıktan sonra karıştırılması gerekir.

SON DAKİKA