13 Ekim 2019 | Pazar

Büyük camia

Beşiktaş'ta bugün normalde kongre var ama bilinen uygulama gereği çoğunluk sağlanamayacağı için asıl kongre gelecek hafta yapılacak. Dün başkan adaylarından Serdal Adalı'nın kahvaltısındaydık.
Adalı, neredeyse tüm Beşiktaş muhabirlerinin bulunduğu kahvaltıda çok net konuştu ve öncelikle kulübün acil ihtiyacı olan nakitleri sağlayacaklarını söyledi.
Ocak transfer döneminde bir golcü, bir de orta saha oyuncusu alacağını da belirten Adalı asıl kurtuluş reçetesinin ise ikinci Özkaynak devrimini yapmak olduğunu söyledi. Yani uzun vadedeki plan 1980'deki devrimi tekrarlamak. Ben de bu düşünce yüreğimde alkışlıyorum. Serdal Adalı kendinden emin ve ekibine güvenen bir havada yaptı toplantıyı ve sanırım tüm katılımcılar da olumlu bir hava edindiler.
***
Diğer başkan adayı Ahmet Nur Çebi, dün Çağdaş Beşiktaşlılar Derneği ile bir araya geldi ve bildiğim kadarıyla desteklerini aldı. Bir başka başkan adayı İsmail Ünal kendi grubunun çalışmalarıyla kongre hazırlığını sürdürüyor. Keza Hürser Tekinoktay hoca da öyle.
Ben bu manzaraya büyük bir gururla bakıyorum. Yaklaşık 3 milyar TL borcu olan bir kulüpte dört başkan adayının ortaya çıkması ancak büyük kulüplerde olabilir. Beşiktaş bu vesileyle çok büyük bir camia olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Kıyasıya bir yarış olacak ve kararı Beşiktaş'ın kongre üyeleri verecek.
Beşiktaş zor günler geçirdiği için en güçlü ekip, maddi sorunları en kolay çözebilecek ekip bana göre avantajlı olacaktır. Ne Adala'yı ne de Çebi'yi, Fikret Orman döneminin devam olarak görmem mümkün değil. İkisi de farklı bir yönetim tarzını düşündükleri için yollarını ayırdılar.
Bakalım bu zorlu yarışı kim kazanacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor