07 Ekim 2019 | Pazartesi

Derin bir nefes!

Bu galibiyet hangi yaraya ne kadar merhem olur bilmem ama Beşiktaş'ta sistem sorununun devam ettiğini ve geriye oynamaktan kurtulmadıkça maç kazanmakta her zaman zorlanacağının altını çizmek istiyorum.
Savunma oyuncuları kendi aralarında top çeviriyor, Burak öne koşu yapıyor, gören yok! Aynı top çevirme muhabbeti ısrarla sürerken, öne, kanatlara top atmayı aklına getiren yok. Özellikle ilk yarım saat Çin işkencesi gibiydi.
Oğuzhan bitmiş, Ljajic ise bana göre mevcut sistemde bitmeye doğru hızla ilerliyor... Dorukhan (umalım ki sakatlığı çok ciddi olmasın) ona keza.

***

Avcı, top yapan Ljajic ve Ozi'yi birlikte kullandı ama ikisi tek kişilik oynamadılar. Geçen hafta iyi bir görüntü vermesine rağmen yuhalanan Lens yine iyilerdendi.
Maçın adamları bana göre Burak ve Caner'di...
Herkes çıkmasını beklerken, ikinci yarıda zorlu maçın hikayesini değiştiren ise N'Koudou oldu...
Rakibine feyk attı, net penaltıyı Burak gole çevirdi. Ardından Beşiktaş ikinci golü bulana kadar Alanyaspor panik yaşadı ama ikiyi yedikten sonra tek kale yaptılar.
Penaltı bekledikleri pozisyonun, birebir aynısı Club Brugge- Galatasaray maçında yaşanmıştı hatırlarsanız. O maçta hem sahadaki vermedi, hem de VAR'daki. Yani bu pozisyon penaltı değil çünkü oyuncu elini geri çekme eğiliminde.
Evet, Beşiktaş zor da olsa kazandı ve biraz nefes aldı ancak daha sistem sancıları yine sürecek gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor