20 Haziran 2020 | Cumartesi

Esnaf kafasıyla

Hani hakemlik profesyonelleşmişti. Kardeşim sen esnaf mısın? Gördüğünü çalacaksın, eyyam yapmayacaksın. Maça fazla etki etmeyeceksin. Kimsenin kaderiyle oynamayacaksın. Bu hakemler sahada emeklerinin karşılığını almıyorlar mı? Kime yaranmaya çalışıyorlar. VAR niye var? Tereddüt
ettiğin pozisyonları tekrar izleyip hatayı önlemek için. VAR'a gitmekten niye gocunuyorsunuz? Bu kadar teknolojik imkanlar var. Avrupa'dan bile daha iyisine sahibiz diyoruz. Ama VAR, hakemleri bir türlü pozisyonları izlemeye çağıramıyor. Goller, penaltılar güme gidiyor. O zaman VAR'ı kaldıralım. Boşa para ve emek harcanmasın. Ankaragücü'nün attığı ve sayılmayın ikinci golünde Mert'in görüşünü engelleyen herhangi bir aksiyon yok atılan gol nizami ve iptali yanlış bir karar. Başakşehir'in ikinci golü de sıkıntılı. Sanki bir elle oynama var gibi. Sonuçta Başakşehir kazandı ve maç fazlasıyla lider. Olan Ankaragücü'nün alın terine oldu. Hayati değerde puan ve puanlar kaybetti. Zekeriya Alp'in bazı hakemlere gözdağı vermesinin tam zamanıydı. Arkasında büyük bir destek vardı. 1 yıl, 3 yıl beklemeye ne gerek var?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor