Haşmet Babaoğlu

Haşmet Babaoğlu

19 Nisan 2010 | Pazartesi

Hatayı hoca yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ne yapmak istedi? Sahaya çıkardığı kadro ve uyguladığı taktik açısından durum biraz tuhaf değil miydi?
- Hocanın aklı İnönü'deki maçta kalmış belli ki! Dün akşam da Alex'i kilitleyip, rakip ikinci yarıda üstüne geldiğinde kontrataklarla gol veya golleri bulmayı düşündü. İyi de ligin ikinci yarısı başladığından beri gördük ki, Daum'un takımı artık öldür Allah rakibin üzerine gitmiyor, asla savunma güvenliğini elden bırakmıyor! Hem sekiz savunmacı, iki forvetle sahaya çıkarsan ve üstüne üstlük daha karşılaşmanın 2. dakikasında golü yersen nasıl gol atacaksın? Beşiktaş'ın yenilgisindeki başrol Mustafa Denizli'nin kadro tercihi ve taktiğindedir.
- Beşiktaş kötü görüntüsüne rağmen penaltıyla en azından beraberlik şansını yakalamıştı. Yürümeyen şey ne? Sorun nerede?
-
Gol yemeyerek ancak orta sıralarda yer tutan bir takım olursun. Ama şampiyon olmak istiyorsan gol atacaksın... Görmek istemediğimiz gerçek şu: Beşiktaş, Kasımpaşa'dan 9 gol az atmış bir takım. Bir de söyleyin bana, tek forvet oynarken Holosko'yu son 5 dakikada oyuna sokuyorsan, nasıl bulacaksın golü?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor