23 Aralık 2019 | Pazartesi

F.Bahçe hak etti

Lafın kestirmesini söyleyelim, ilk yarıda berbat bir Beşiktaş vardı sahada. İki pas yapamayan, ayağındaki topa sahip olamayan, Fenerbahçe'nin enerjisine sahanın hiç bir yerinde karşılık veremeyen, ikili mücadelelerin neredeyse tamamını kaybeden bir Beşiktaş'tı bu... Sebebi nedir bilemem ama kesinlikle derbiye iyi motive olamamıştı Beşiktaş.
Sahaya çıkan on bir bana göre son derece mantıklıydı.
Fenerbahçe iki kanadını boş bırakmışken (birinde Deniz, diğerinde Tolga) Kartal'ın iki kanattan sağlam bindirmeler yapması ve pozisyon bulması işten bile değildi.

***

Gelin görün ki, ilk 45'te Atiba- Elneny'i başta yürüyecek hali olan kimse yoktu.
Diaby ayağında top tutamadı, Sahada Beşiktaş adına, ne yaptığını bilen tek kişi yoktu. Lens'in getirdiği üç topu dışında Beşiktaş kaleye gidemedi.
İkinci yarıda Ozan ve Gustavo yorulunca Beşiktaş oynar gibi yaptı.
İlk yarıdaki kötü oyuna rağmen skoru 2-1 olunca umutlar sürüyordu.
Ancak Fenerbahçe, klas golcüsü Vedat'la üçüncü golü bulunca Beşiktaş adına yapacak çok şey kalmadı.

***

Yiğidin hakkını yiğide verelim, başta Ozan ve Gustavo olmak üzere Fenerbahçeli oyuncular müthiş savaştılar.
Herkes kendi bölgesini kapattı, Kruse bile koştu, Deniz ve Tolga da mümkün mertebe pas trafiğine katkı yaptılar. Beşiktaş'ın iyi gibi göründüğü bölümlerde bile Atiba harici kimsenin kılı kıpırdamadı.
Cüneyt Çakır'ın penaltı kararı doğruydu ama Serdar Aziz'in Vida'ya, topsuz oyunda yaptığı hareket de penaltıydı. VAR uyarmadı, Cüneyt hoca da uyudu.
Sonuç olarak hak eden kazandı.
Doğrusu bu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor