24 Ağustos 2019 | Cumartesi

Hayırsever Kevin

Göztepe karşısında ilk yarının neredeyse tamamında Beşiktaşlı oyuncular ne yapacaklarını bilemez haldeydi.
Savunmada pas yapmaya çalışırken inanılmaz zorlanan, öne oynamaya korkan Siyah- Beyazlı oyuncular birinci bölgeye geçtiklerinde de topu eveleyip geveledi.
Savunmaya beklenen pasları yapamayınca rakibi üzerine çekemeyen Kara Kartal, kanatlarda da istediği boşlukları bulamadı.
Tyler Boyd ve Lens etkisiz eleman konumundaydı. İki topun direkten dönmesi rakip kalede kurulan baskı sonucunda değil Oğuzhan ve Güven'in şutör olmaları neticesinde geldi. Kötü ilk yarının son dakikasında Caner'in asistiyle gelen Güven golü, ayıpların (!) üzerini örttü.
H H H
İkinci yarı biraz daha öne oynayan, savunmada oyalanmayan Beşiktaş, nispeten çok daha etkili bir baskı kurmayı başardı.
Caner'in keskin ortasında Vida'nın hamlesi Beto'yu yanıltınca Kartal rahatladı. Ardından Lajic'in golüyle Siyah-Beyazlı oyuncuları tüm gerginliklerini attılar.
Boyd'un yerine oyuna giren Kevin N'Koudou aylarca çölde susuz kaldıktan sonra vaha bulmuş gibi, inanılmaz iştahlıydı.
Gollere rağmen uyumak üzere olan tribünler, Kamerun asıllı Fransız futbolcuyla birlikte coştu, silkelendi ve kendine geldi.
H H H
Geçen haftaki Sivasspor hezimetinden sonra bu galibiyet ilaç gibi geldi orası kesin. Ancak sistemsel arızalar sürüyor bunun altını çizmek istiyorum.
N'Koudou çabuk uyum sağlayacak gibi görünüyor. Fransız futbolcu böyle devam eder ve Beşiktaş'ı Jeremain Lens'ten kurtarırsa büyük sevaba girer.
Bir cümle de Göztepe için; o eski halinden eser yok şimdi; dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor