Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

09 Aralık 2012 | Pazar

Umut'un varsa...

Galatasaray, Avrupa zaferleri sonrası yaşadığı puan kayıpları Sivas'ta sona erdi ancak futbolu yine tat vermedi.
Braga galibiyetinin rehavet oluşturcacığını göz önüne alan Fatih Terim'in sakat Muslera ve cezalı Melo'nun yokluğunda Riera ve Hamit'i de riske etmeyerek aklının derbide olduğu belli etti. "Şampiyonlar Ligi'nin telafisi yok, ligin var" diyen Terim'in Braga maçınının skorunu değiştiren oyuncu olan Aydın, Sivas karşısında beklentinin çok altında kaldı. Melo'nun yokluğunda nöbetçi asker Yekta soğuk havanın da etkisi ile sönük ve donuktu.
Erken gol rehaveti
Mecburiyetten forma bulan ve "sezon sonu gelsin gideyim" havasındaki Hakan'ın maça katkısı 10 üzerinden yalnızca birdi. Selçuk ise çok yorgun ve isteksizdi.
Maç eksiği bulunan Ufuk ise golün dışında görevini yaptı. 44 saniye de gelen Umut'un golü takımı rehavete soktu. Erman'ın eşitlik golü ise G.Saray'ı bir süre zorladı ve üst üste pozisyonlar vermeye başladı.
Burak'ın kötü giderken tekrar sahneye çıkması ve ve golünü atması hem kendisini hem de takımını ateşledi. Suskun golcü Umut'un kendisinin ikinci takımın üçüncü golü ise -5 derecede oynanan maçta tüm oyuncuları ve kulübeye ısıttı.
G.Saray, kötü futbol ile kazansa da Braga'dan sonra F.Bahçe derbisine büyük morallle çıkma imkanı buldu. Sezon başında rüya takım diye tabir edilen ve 'ligin en zengin kadrosu var" denilen G.Saray'a 10 numara bir oyuncu şart. Aksi halde Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de büyük sıkıntı yaşar bu takım benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor