Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

25 Kasım 2012 | Pazar

Kalede de Pitbull

Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United zaferinin Sanica Boru Elazığspor maçına bu kadar yansıyacağını beklemiyordum.
Mersin İdman Yurdu ve Karabükspor mağlubiyetlerinden dersler çıkaran Fatih Terim'in, Elazığ'da yaptığı rotasyona şaşırmış olsam da çok doğru ve yerinde bir karardı.
Hamit, Burak, Dany ve Eboue'nin yanı sıra Selçuk'la birlikte 5 değişikliğe Fatih Terim'den başka kimse cesaret edemezdi...
Ligin zirvesi ve dibindeki iki takım arasındaki farkı gören Terim, ilk kez böylesine köklü bir değişim yaparak Yılmaz Vural'lı Elazığ'ın da gardını maç başlamadan düşürdü.

Mecburi değişimler
İlk yarıda orta sahada pres ve bindirmeler ile yaptığı çıkışlar başarılı olmayınca, Galatasaray ikinci yarı değişime gitmek zorunda kaldı. 45 dakika sahada kalan Elmander'in topa vururken düşüyor, pas vereceği zaman düşünüyor olması da Terim'i değişikliğe mecbur bıraktı. Elmander'in yerine Aydın'ı oyuna alan Terim'in, Engin'i ortaya çekip Aydın'ı da kanada monte etmesi, bizlere satranç oyununu hatırlattı.
Bulduğu golden sonra Galatasaray'ın skoru korumak istediği sırada gelen penaltı ve Muslera'nın kırmızı kartı şok etkisine neden oldu. 3 değişiklik yapıldığı için kaleye kimin geçeceği konuşulerken Melo, eldivenleri kaptı. Göksu'nun penaltısını kurtararak adeta tarih yazdı ve aylardır unuttuğu Pitbull şovunu yaptı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor