Savaş ÇORLU

Savaş ÇORLU

21 Kasım 2012 | Çarşamba

Titresin Avrupa

TT Arena'da 19 yıl önceki Manchester maçından farklı iki şey vardı dün gece. Birincisi tribündeki müthiş koreografi, ikincisi ise stadın yerinin farklı oluşu.
İngilizlerin cehennem korkusu ile geldikleri Arena'da maçın başlaması ile birlikte 55 bin kişinin tezahüratları ve ıslık sesleri Manchester'lı oyuncuları adeta şaşkına çevirdi. Seromoni sırasında Aslan resminin üzerinde İngilizce, "Acımak yok, göreceksiniz" koreografisi Manchester'lı futbolcuların ayaklarını titretir gibiydi.
Fatih Terim'in galibiyetten başka bir sonucu düşünmediği, sahaya sürdüğü 11'den çok belli etmişti. 8 as oyuncusundan yoksun olan İngilizlere karşı galbiyetten başka bir düşüncesi olmayan G.Saray; Semih, Eboue, Dany ve Riera dörtlüsü ile etten duvar örerek ileri uç oyuncularına güven verdiler.

G.Saray korkusu
Soğukkanlı müdahaleler yapan Semih ile Riera gecenin en öneli kahramanlarından oldu.
İlk yarıda çok fazla hata yapan ve takım arkadaşlarını bile kızdıran Eboue ve Melo ikinci yarıya çok farklı bir başlangıç yapınca Melo'nun büyük katkısı ile gelen Burak'ın golü G.Saray'ı rahatlattı.
Yalnızca 3 puanı düşünen Terim'in golden hemen sonra Elmander-
Engin
değişikliği ile ilk kez 4-4-2'den ödün verip tek forvete geçmesi de 3 puanı ne kadar çok isteğini açıkça gösterdi.
Muslera kalesini gole kapadı, Semih yine Manchester'ı kendine hayran bıraktı, Riera tekmeye kafa uzattı. Melo varlığını hissettirdi, Amrabat çok koştu.
Sonuçta Avrupa'yı yeniden G.Saray korkusu sardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor