23 Kasım 2010 | Salı

Yapmayın lütfen!

Rakipler puan kaybedince Fenerbahçe için müthiş bir hafta oluştu. Her şey Fenerbahçe lehine gelişti. Yahu düşünsenize siz bu derece milyon euro harcayacaksınız ama sıradan bir takım olacaksınız! Yapmayın yahu! Galip gelirken bile eleştireceksiniz!
Düşünün bu hafta aşağıdakiler sizi ilgilendirmiyor ama yukarıdakilerin kaybettiği puan ile siz bu hafta zirve yapacaksınız. Hadi kimseyi kandırmayın.
Yayıncı kuruluş bile sizin tepede olmanızı istiyor ama siz sıradan davranıyorsunuz.
Maçlarda ne hadiseler oluyor ama gel gör ki herşey mülayim abiyi oynuyor. Yapma Şansal Abi, sen ve yandaş Marcus kimi kandırıyorsunuz? Bu ülke Patagonya ülkesi değil! Bizler de bu futbolun gerçeklerini görüyoruz, bizleri aptal yerine koymayın. Önceki gece Kayseri-Galatasaray maçında yaptığınız yorumlara katılmamız mümkün değil.
Bu akşam Fenerbahçe maçında yapılan yorumlar çagdaş futbola uygun yorumlar değil.

Sistem: Amcayı üzmemek!
O zaman şuna bakmak lazım bu Türk futbolunda kim kuvvetli. Kimse kimseyi kandırmasın.
Türk futbolu Alman Schuster'in anlattığı gibi 1960 yıllarının futbolu, yorumcu Marcus Merk'in 1960'lı hakemliği. Hadi ya!
Kim bu ülkenin gerçeklerini yerle bir ediyor? Kim bunlar? Yayıncı kuruluşun menfaati mi? Yoksa Marcus Merk ile Mustafa Denizli'nin menfaati mi? Siz kimi kandırıyorsunuz?
Evet Fener galip geldi ancak Türk futbolunun kısır döngüsü ne olacak? Fenerbahçe'yi kutluyoruz avantajlı puan elde ettiler. Ama önemli olan bundan sonraki devamlılılk.
Maçın hakemi Kamil Abitoğlu, MHK'nin bu tür maçlarda kullandığı sempatik hakemlerden biri. Oğuz Sarvan'ın prenslerinden. Asla Oğuz amcasını üzmez. Sistem amcasını üzmemek. Olay bitmiş, herşey tamam, ülke futbolu kurtulacak kimse merak etmesin.
Ülke futbolunun marka değeri tavan yapacak.
Ancaaaaak yarınlarda herkes kandırıldığını anlayacak. Yapmayın lütfen!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor