08 Kasım 2010 | Pazartesi

Eskiyi çok aradık

Her zaman Trabzonspor-Galatasaray maçları çekişmeli ve keyifli olmuştur.
Ama dün akşam olağanüstü sıkıcı ve keyifsiz bir maç seyrettik.
Her iki takım da futbol oynamak yerine "Rakibi nasıl kilitlerim, oynatmam!" düşüncesiyle sahaya çıkmış. Trabzon zor bir deplasman buradan alınabilecek puan veya puanlar Galatasaray için avantaj. Galatasaray bu yıl ideal kadrosunu bir türlü sahaya süremedi. Kewell sahada ama Baros ve Arda yok. Sahada olanlar da Galatasaray gibi oynamıyor. Orta sıraları kovalayan klasik Anadolu takımı görüntüsünde... Yazık bu derece yapılan harcamalara. Trabzonspor daha inançlı ve galibiyeti kovalayan takım. 2. yarı daha hareketli olmasına rağmen alıştığımız Trabzonspor-
Galatasaray
maçlarındaki tempolu ve keyifli futbolu seyredemedik. 75. dakikada Servet'in hatasından Umut'la Trabzon golü buldu.
Yine Umut 90.dakikada attığı ikinci golle Trabzonspor'un liderlik umutlarını yerine getirdi.

Özkahya güven vermedi

Schuster mi Hagi mi daha şöhretli? Hagi, Şenol Güneş akreditasyon kartlarını takarken Schuster federasyondan torpilli olduğu için takmıyor. Kurallar kişilere göre uygulanırsa bir adım bile öteye gitmemiz mümkün değil.
Önceki gece Fenerbahçeli Emre dün gece Galatasaray'lı Ayhan, Mustafa Sarp, Sabri sahada ayrıcalıklı futbolcular. Hakem kararlarına söz ile hareketle tepki gösteriyorlar. Hatta hakeme fırça atıyorlar. Neredeyse dövecekler ama bizim hakemlerimiz bir şey yapmıyorlar sadece yalandan gülüyorlar.
Hakem Halis Özkahya'da bu futbolculara karşı olağanüstü hoşgörülüydü. Sanki oyun kuralları onlara karşı farklı ve özel uygulanıyor. 64. dakikada müsabaka 0-0 giderken Özkahya'nın yardımcı hakem kaldırmadığı halde Galatasaray aleyhine çaldığı ofsayt düdüğü oldukça düşündürücüydü!
Müsabakada çok koştu ancak güven veren bir hakem görüntüsünde değildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor