Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

29 Eylül 2013 | Pazar

Şans perisi yoktu!

Galatasaray neden maç kazanamaz oldu?

-G.Saray gol yollarında çok şanssızdı. Bilhassa Bruma'nın kaçırdıkları ve ardından Burak ile Drogba'yla kaçanlar da cabası. Futbolun şans perisi G.Saray'dan uzaktı desek daha doğru olur. -Terim'in gitmesi etkiledi mi? Son vuruşlardaki dikkat eksikliği acaba Terim'in gidişi ile futbolcular etkilendi mi mı diye düşünmeden edemedim. -Sneijder'in çıkarılması?
Sneijder haricindeki değişiklikler çok doğruydu. Ancak Sneijder sakat olduğu için mi alındı? Bir ara sendeledi diye gördüm.
Şayet sakatlanmadığı halde oyun dışına alındıysa yanlış karardı.

Burak özgüvenini yitiriyor

Burak niye çok gol kaçırıyor?

-Milli maçtan sonra Burak'ın kaçırdıklarına hayret etmemek elde değil. Ben de santrafor oynadım ama bu kadar çok kaçırmadım.
Her gol kaçırış, skorer oyuncu için özgüveninde eksilmeye neden olur. -Bruma'yı nasıl buldunuz? Çok müthiş bir yetenek. Ribery'nin daha iyisi olabilecek yetenekte bir futbolcu.
Bana izlerken onu hatırlattı. Şayet kaçırdığı golleri sayı yapabilirse "dünya çapında" bir futbolcu olabilir.

Sahanın en iyisi Sabri'ydi

Rakibinin gırtlağına sarılan Sabri kırmızı kart görmeli miydi?

-Ben atılacak kadar ağır bir hareket olarak görmedim. Aslında Sabri dün alkışı hak eden isimlerin başındaydı. Sahanın en iyi bir kaç isminden biriydi. -Maçın en enteresan olayı neydi?
Selçuk gibi tecrübeli bir oyuncunun atılmasına şaşırdım. Çünkü ikinci hareketten sarı kartı göreceği ve atılacağı belliydi.
Kartı varken Selçuk gibi tecrübeli bir oyuncunun böyle sert oynaması şaşırttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor