Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

24 Ekim 2012 | Çarşamba

Panik atak!

Derler ya "Futbolda şans faktörü yanında olursa kazanırsın" diye... Dün Galatasaray'ın şans faktörü de yanındaydı, şanssızlık faktörü de.
Şanssızlık, şansı alıp götürdü. İtalyan hakem takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandı, şanslıydı Cimbom.
Kaç hakem o pozisyonda futbolcuyu atar? Kaç hakem o pozisyonda penaltı noktasını tereddütsüz gösterir. Şansa bak! Üst düzey kaç futbolcu o penaltıyı atamaz? Şanssızlığa bak!
Rakip bir anda 10 kişi kaldı.
Rumenler eksikti ama Galatasaray rakipten daha fazla eksikti!
Ambarat'ı Galatasaray'a kim aldı ise dün bin pişman olmuştur.
Bir türlü topu rakip kalenin içine indiremedi Amrabat.
Çizgiye yakın koşular yaptı, oynuyor gözüktü, eksik bıraktı sarı-kırmızılıları.
Rakibin 10 kişi kalmasıyla Galatasaray'a avantaj doğdu diye düşünenler yanıldı.
10 kişi kalan rakip, savunmaya yaslanıp tam kadro savunma yaptı. Baskının şiddetini artırdıkça artırdı ama ne yaptı ise rakip savunmayı açamadı. Bunda ağırlaşan sahanın payı büyüktü.

Yağmur şanssızlıktı
Şanssızdı dedik ya Galatasaray bunlardan biri de maç saatinde yağan yağmurdu. İnanılmaz para dökülerek yapılan o muhteşem stadın zeminine bir bakın! İnsan üzülüyor vallahi.
Böyle sahada koşmanın zorluğunu aştı Galatasaray. Özellikle 2. yarıda inanılmaz koştu. Paslar yerine gitmeyince"Panik futbolu" görüntüsü çıktı ortaya.
Şanssız bir gol yedi Galatasaray, sonra inanılmaz bir baskı kurup beraberliği aradı. Burak beraberliği getirdi ama "Panik atak" futbolu galibiyete yetmedi.
Galatasaray çok iyi oynadığı son üç maçta hep puan kaybetti.
Bunun nedenlerinden biri de gol yollarında hovardalık, savunmada hatalar. Galatasaray savunmaya ve hücuma acilen bir çekidüzen vermeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor