Haşmet Babaoğlu

Haşmet Babaoğlu

30 Ocak 2010 | Cumartesi

Merak ediyorum!

Hakem 55. dakikada elle oynama nedeniyle penaltı kararı vermeseydi ve Bobo bu penaltıyı gole çevirmeseydi... Acaba takımlar o dakikaya kadar süren derin uykularından uyanırlar mıydı? Düşünün... Kalesinde gol görünceye kadar tek bir pozisyonu olmayan, hatta doğru düzgün atağa bile çıkmayan Antalyaspor, 55 ile 60. dakikalar arasında üç pozisyon buldu.

***

En garibi de şu... Nihat takımını eksik oynattı. Tabata döküldü. Fink'in getirip Ekrem'e verdiği, Ekrem'in sağ çizgiden taşıyıp içeri bıraktığı toplar hiçbir işe yaramadı. Acilen değişiklik yapılmalıydı. En azından sakatlıktan çok formda çıkan Holosko'nun oyuna girmesi gerekiyordu. Fakat Mustafa hoca değişiklikleri yapmak için skor tabelasının Beşiktaş lehine değişmesini sabırla bekledi. Buyrun, anlamı varsa siz kendi aranızda yine tartışın! Mustafa hoca talihi bol biri mi, yoksa bir dahi mi?
***

Karşılaşmayı seyretmeyen Beşiktaşlılara işin özetini şöyle vereyim: Beşiktaş sezon başında nasılsa sezonun ikinci yarısının başlangıcında da aynı... Savunma Ferrari'siz de olsa iyi. Ernst ve Fink çalışıyor. Bobo en kötü halinde bile tehlikeli. Gerisi... Gerisi kocaman bir soru işareti. Bu takım formsuz mu? Hatta dün akşam herkesin dikkatini çektiği gibi biraz da kondisyonsuz mu? Yoksa Beşiktaş kadrosunun kapasitesi ve kalitesi bu kadar mı? Sanırım gerçek bu! Rakipleri kötüyse Beşiktaş kazanıyor. Rakipleri bir parça silkinip iyi futbol oynadığında siyah-beyazlılar puan bırakıyor.
***

Yöneticiler, futbolcular ve Mustafa Denizli sevinmiştir. Eh, normal! Çünkü bu kadar kötü futbolla deplasmanda üç puan kazanmak her zaman olacak iş değil. Hele genel kurul ve seçim öncesinde kazanılan üç puanın ayrı bir önemi var. Ama Beşiktaş taraftarı sevindi mi? Taraftarın içindeki huzursuzluk büyüyor. Fink ile Ernst'in vasat fakat disiplinli futboluna şapka çıkarıp duruyoruz. Ama iyi futbol bundan ibaret değil ki! Tabata'ya o kadar parayı verip zerre kadar yararlanamayan bir Beşiktaş olamaz. Hâlâ "Delgado gelecek" laflarıyla vaktini geçiren bir Beşiktaş da...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor