12 Temmuz 2011 | Salı

Havanız hep böyle olsun

Trabzonspor, Hollanda'danın Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasındaki yeni sezon hazırlıklarını dün sabah ve akşam yaptığı iki idmanla sürdürdü. Sabah gerçekleştirilen çalışma, toplantı nedeniyle biraz gecikmeli başladı.
Bordo-mavili takım, Hollanda'da ilk kez tam kadro (rehabilitasyon süreci devam eden kaleci Onur dışında) çalışma fırsatı buldu.
Çek Cumhuriyeti'nden transfer edilen Celustka da ilk idmanına çıkarak siftah yaptı.
Savunmanın önemli isimlerinden Arkadiusz Glowacki'nin de iyileşip, topla çalışmalara başlaması defanstaki sorun nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik heyetin yüzünü güldürdü. Diğer Polonyalı Adrian Mierzejewski ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Trabzonspor'un kampı ilk etabı aratmayacak derecede verimli, keyifli, rahat ve neşeli geçiyor. Bir günlük iznin ardından sahaya çıkan futbolcular, sabah saatlerinde İstanbul'dan gelen haberlere rağmen neşeli hareketleri ile dikkat çektiler. Henrique, Alanzinho, Zokora, Colman ve Burak, neşeli isimlerin başını çekiyor...
Buna bir de havanın güzelliği yansıyınca kamp daha güzel bir hale geliyor.
Ne diyelim; Umarız Trabzonspor'un bu havası hep böyle devam eder...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor