10 Temmuz 2011 | Pazar

Skoru aslar belirledi

Trabzonspor, Hollanda'daki 3. hazırlık maçını Belçika Ligi'nin güçlü takımlarından KAA Gent ile oynadı. Bordomavili takımda Şenol Güneş'in sahaya sürdüğü kadro mevki arayışında olduğunun açık bir göstergesiydi. Kalede Bora, savunmanın sağında Barış, solunda ise Ferhat görev yaptı.
Stoperde ise Karşıyaka'dan alınan Aykut-
Giray
ikilisi oynadı. İlk yarıdaki kadro Güneş'e istediğini vermedi. Ofansta şans tanıdığı Pawel-Henrique ikilisi gol yollarında etkisiz kaldı. Genç Sercan iyi mücadele etti. İleriye dönük bir kumaşının olduğunu gösterdi.
Güneş ilk yarıda sahaya sürdüğü kadro ile rakibi tartıp ikinci yarıda ise aslarını oyuna aldı. Aslar girince oyunun seyri ve kalitesi de değişti. Orta alanda Adrian ofansta ise Burak-Halil ikilisine Alanzinho da eklenince rakip sadece seyretti. Burak'?n iki golü karşılaşmanın da skorunu belirledi. Bu maçlarda kötüyü belirlemekten çok, kimin ne iş yaptığı görmek daha doğru olacak.
Çünkü o kadar ağır idmandan sonra bu sahada futbol oynamak kolay iş olmasa gerek. Trabzonspor futbolu ile hayat vermeye devam ediyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor