08 Temmuz 2011 | Cuma

Yenilerde hayat var

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda kampındaki ikinci maçını Romanya ligi şampiyonu Otelul Galati ile yaptı.
Rakip ciddi olunca bordomavililerin sahaya sürdüğü kadro da aynı ayarda oldu. Teknik direktör Şenol Güneş elindeki ideale yakın kadro ile sahaya çıktı. Yeni transferlerden Didier Zokora, Adrian Mierzejewski, Halil Altıntop ve Paulo Henrique ilk 11'de yer aldı.

Yeniler için gösterge

Gidenlerin yerine alınanların ne derece monte edildiğini görmek, kısa sürede yapılan uyumun ne kadar gerçekleştiği yönünde küçük bir gösterge oldu. Zokora savunmanın önündeki her topa kılavuzluk yaparken görevini aksatmadı.
Polonyalı Adrian tekniği iyi olmasına rağmen kaptırdığı toplarla takımı zor durumda bıraktı. Güneş bu tür hareketleri hiç sevmez. Halil sırıtmadan oynuyor. Sanki 40 yıllık Trabzonsporlu gibi, monte olmuş gibi. Sağlık değişen organ nakli gibi duruyor. Henrique maç içerisinde net paslar alamadı.
Sürekli bir alıcı kuş gibi rakip savunmanın içinde dolaşması güzel..
Rumen şampiyonuna karşı, Türkiye'deki gönüllerinin şampiyonunun ortaya koyduğu futbol gelecek için umut verdi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor