08 Kasım 2013 | Cuma

Şahane Trabzonspor

Şahane Trabzonspor Avrupa'da dev adımlarla ilerliyor. Bordomavililer dün gece de Polonya'da Legia Varşova'yı yendi.
Trabzonspor bu galibiyetle Avrupa'da 5 maçtır yenilmeyerek rekor kırdı. Mustafa Reşit Akçay, sahaya tam bir deplasman anlayışı ile çıkarmıştı takımını.
İlk 45 dakikada kalesi önünde sıkı bir savunma kurduran Akçay, ikinci yarıda takımını öne çıkardı. Felaket bir baskı kuran Legia, son hamleleri yapamadı ve bordo-mavililer rahat nefes aldı.
Sakatlanana kadar Onur gole izin vermedi. Onur'un yerine giren Zeki ise ilk maçında yaptığı bir kurtarışla belki de galibiyetin yolunu açan isim oldu.
Orta alanda Colman, daha hareketli ve istekli idi. Adrian kısa metrajlı film gibi bir var, bir yok.
Yusuf'un yokluğu hissedildi. Henrique yine yalnız, Olcan ise makine gibi.
Malouda ise tekniği ile parmak ısırttı.

Harika goller izledik
Legia, Avrupa'da sıfır çekmiş bir takım.
Ama taraftarları tribünleri tıklım tıklım doldurmuş ve hiç susmadan destek verdiler. Bu görüntü, bizimkilere bir ders olmalı. İkinci yarı öne çıkan bordo-mavililer kontra paslarla rakibi zorladı. Polonyalılar, golden sonra oyundan düştü.
Zokora ile Colman'ın orta alandan çıkarttığı toplara yetişen olmayınca, Legia kalecisi rahat nefes aldı. Ama, Malouda'nın parmak ısırtan pası ile Olcan'ın skoru ikilemesi Trabzonspor'a maçı kazandırmakla kalmadı, grubunda liderlik koltuğunu da korumayı başardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor