06 Ağustos 2018 | Pazartesi

Bir ilçenin verdiği ders!

Konya'daki bu şaheser stadın zemini nasıl bu hale geldi? Kimin ihmali varsa bunun hesabı sorulmalı!
Bu stada Süper Kupa finali verildi beyler! Bir şehir için ödül bu yahu ödül! Peki bu ne hal böyle? Yazık patates tarlası gibi bir sahada oynandı maç... Devletimiz, bu kadar güzel akıllı statlar yaparken; Futbol Federasyonumuz, kulüplerin bir dediğini iki etmezken...
Bir çim uzmanı bulmak çok mu zordu?
Akhisar golü erken buldu. Golden önce Manu, yaklaşık 30 metre topu sürdü, G.Saraylı oyuncular sadece seyretti. Seleznyov, Serdar Aziz'in adeta belini kırdı attığı çalımla...
42. dakikada tarihi bir an yaşadık.
Rodrigues, ok gibi fırlayarak gole giderken Dany yere indirdi. Cüneyt Çakır pozisyonda sarı kart gösterdi.
VAR sistemi devreye girdi. Cüneyt Çakır, VAR monitöründen pozisyonu tekrar izledi ve sarı kartın doğru olduğuna hükmetti. Oysa Dany'in Rodrigues'in düşürdüğü pozisyonda arkadan gelen Vrsajevic de vardı ama Rodrigues'e yetişmesi mucize olurdu. Pozisyon kırmızı kartlıktı.

BİN KERE HELAL OLSUN
70'ten sonra Fatih Terim'in değişiklikleri ile oyunu tek kaleye çeviren G.Saray, Eren skoru eşitledi ve maç uzatmaya gitti. O çok eleştirilen Maicon, kritik müdahaleleri ile dikkat çekti. Ücretine zam isteyen Gomis, eski görüntüsünden çok uzaktı.
Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca penaltılara geçildi.
Eee Gomis efendi! Sen koca yaz mevsimini ücretine zam istemekle geçirirsen, aklın fikrin Euro'da olursa penaltıyı da böyle kaçırırsın!
G.Saray'ı da kupadan edersin!
Bir ilçe takımı Akhisar, 2018'i iki kupa şampiyonluğu ile taçlandırdı.
Bin kere helal olsun!
Transfere milyonlarca Euro harcayan takımlarımıza da ders olsun!
Futbol emek, yürek ve alınteri işi!
Para işi değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor