14 Mayıs 2018 | Pazartesi

İlginç bir maçtı!

İlk yarıdaki Beşiktaş'ı izlerken Fenerbahçeli dostlarımızın sezon boyunca neler çektiğini anladım! Beşiktaş ilk kez bu kadar geri pas yapıp, ilk kez bu kadar kötü bir manzara sergiliyordu;
Fenerbahçe neredeyse sezon boyu böyle oynadı!
Yokları saymıyorum olanlara bakalım… Lens, Beşiktaş'taki en iyi performansını sol ya da sağ önde değil sol arkada sergiledi üzülsek mi, sevinsek mi bilemedim!
Tolgay-Oğuzhan ve Talisca üçgeni bildiğin Bermuda!
Futbol kayboldu bu üç teknik oyuncu arasında! Tolgay'ın geri vitesi takılı, Oğuzhan'ın her hangi bir vitesi yok, Talisca ise ayakta duramıyor.
Bu kadar kötü bir orta saha varken sağ ya da sol kanattaki oyuncuyu, hele hele önde tek başına top bekleyen Larin'i ne överim, ne yererim… Beşiktaş ilk 45 dakikada bu kadar kötüyken Serdar esti, gürledi!
Kanat bindirmeleriyle Gökhan Gönül'ü zor durumda bırakırken golünü de attı.

Oğuzhan etkiliydi
Kümede kalma azmiyle canını dişine takan Osmanlıspor takımı sahanın her yerinde baskı uygulamaya çalışırken sezon boyu sergiledikleri görüntüyü inkar eder gibiydiler!
Kardeşim yumurta kapıya gelmeden bunun yarısı kadar koşsaydınız keşke!.
İkinci yarıya Mustafa Pektemek'le başlayan Şenol hoca zaten sahada olmayan Tolgay'ı çıkardı ve Lens'i sol beke çekti.
Lens sezon boyu ön tarafta yapamadığını sol bek oynarken ilk atağında yaptı ve ortası golle sonuçlandı.
Necip'in orta alana kattığı enerji Oğuzhan'ı rahatlattı ve bu mevsimde ilk kez Oğuzhan'ı ceza sahası içinde etkili paslar verirken gördük. Az kalsın kendisi de atıyordu… İlginç bir maçtı, Beşiktaş'ta Cenk Tosun'dan sonra ilk kez yerli bir isim Pektemek gol attı.
Bundan önceki 30 kusür gol yabancılara aitti.
Garip bir maçtı; Medel yerden, Vida havadan hata yaptı (Tersi olsa anlarım) Serdar ikisini de gol yaptı ki ikincisi muhteşemdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor