Sinan Vardar

Sinan Vardar

30 Eylül 2019 | Pazartesi

Takımı mahvettin

Öncelikle kazananı tebrik ederim Ünal Karaman ve öğrencileri Beşiktaş'ı farklı yenerken haklı bir galibiyete imza attı. Bordo-mavili takım birçok sakatına rağmen Sosa'nın önderliğinde; özellikle kalecisi Uğurcan, Mikel, Nwakaeme ile güzel bir futbol resitali ortaya koydu.
Beşiktaş ise darmadağındı.
Fotomaç'ta son 4 yıldır Beşiktaş'ın kötü yönetildiğini söylüyorum. Bunu iki sezon üst üstte gelen şampiyonluk yıllarında bile belirttim. Maalesef tablo ortada. Kartal kötü yönetim nedeniyle felakete sürükleniyor.
Dün Beşiktaş ilk şutunu 79 dakikada Güven'in kazandığı golde attı.
Yediği son golde ise ev sahibi ekibin gol asistini kaleci Uğurcan yapması kötü durumu çok iyi anlatıyor.

***
Beşiktaş mahalle takımı gibiydi.
Sevgili hocam bir sözüm sana...
Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Sezon başından bu sistemin oturmasını bekliyoruz. 5 hafta bitti ortada çok kötü bir tablo var. Abdullah Avcı, Güneş'in alışılmış sistemine dönmeye ve doğruyu bulmaya karar verene kadar Beşiktaş'la yolları ayrılacak.
Seba'nın görevi bırakmasının ardından olmayacak kişilerin başkan olmasıyla koca çınar bu duruma düştü.
Beşiktaş kimlerin eline kaldı?
Ama artık yolun sonundalar... Şimdi Beşiktaşlıların çok sevdikleri kulübe sahip çıkma zamanı... Beşiktaş'ı artık gerçek Beşiktaşlılar; doğru, dürüst, yolsuzluklara bulaşmamış, beyaz yalanlar söylemeyen, sözüne güvenilir insanlar yönetmeli. Bak arkadaş lafım sana!
Beşiktaş'ı mahvettin!
Çık ortaya delikanlı gibi;
İstifa ettin mi etmedin mi?
Sonra da Allah'a yakın, Beşiktaş'a uzak ol!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor