23 Kasım 2010 | Salı

Emre'ye veliaht

Bütün şampiyonluk adaylarının önemli puanlar kaybettiği haftada F.Bahçe şahane bir, futbol birbirinden güzel 5 golle Bucaspor'u Saracoğlu Stadı'na gömerek liderle arasını 6 puana düşürdü. İkinci yarıda klasmanda üstünde bulunan Trabzon, Bursa ve Kayserispor'un Kadıköy'e geleceği düşünülürse F.Bahçe'nin şampiyonluk şansının büyük ölçüde arttığı görülüyor. Ergun'un ilk Erol'un bininci, Uche'nin 2 bininci gollerini görmüş ve yaşamış biri olarak dün akşam Alex'in şahane golüyle 3 bine ulaşmakla kalmadı ve 4 gol daha atarak 3 bin 4'ü buldu. Aykut Kocaman etkili bir taktik hazırlamıştı ve bunun semeresini de daha 34. saniyede kaptanın güzel golüyle gördü. Alex arka arkaya vole, plase ve kafayla attığı golleri de ekleyince maçın sonucu adeta 23. dakikada belli oldu.
Bundan sonra tempoyu düşüren ve güzel paslarla ilk yarıyı tamamlayan F.Bahçe ikinci yarıda sertleşen rakibi karşısında uzun süre gol atamazken bunda önemli bir etken de Stoch'a ve Niang'a Ali Güneş ve Ediz'in yaptığı çok açık penaltıları vermeyen hakem Abitoğlu'ydu.

Dia girince oyun değişti

Gol sıkıntısı çeken Buca, F.Bahçe'nin Lugano da olmamasından açık verdiği bir serbest atışta her zamanki gibi kafa golü attı. Güzel kurtarışlar yapan Volkan'ın bu toplara çıkmaması şaşırtıcıydı.
İkinci yarıda F.Bahçe arka arkaya Niang'la goller kaçırdıktan sonra oyuna Stoch'un yerine Dia girince atakları sıklaştı ve önce Niang sonra da Semih birbirinden güzel 2 gol atarak F.Bahçe'nin galip geldiği maçlarda 3'ten fazla gol atma adetini geliştirdiler.
Defansın kaptırdığı bir topu Musa'nın Fener kalesine göndermesiyle maçın skoru belli oldu 5-2. F.Bahçe'nin dünkü diğer güzelliklerinden biri de ön libero oynayan Gökay'ın 90 dakika ileri geri koşarak adeta genç bir Emre Belözoğlu gibi takıma katkı yapmasıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor