14 Kasım 2010 | Pazar

Emre'siz olmuyor

Fenerbahçe, Gaziantep'te oyunun başında Alex'in şık golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, galibiyeti koruyamayıp İstanbul'a puansız döndü ve liderden bir adım daha uzaklaştı.
Volkan'ın kurtarışları ve geri dörtlünün çabaları yerindeydi. İki kanat adamı Stoch ile Kazım 75. dakikaya kadar beklerine yardım ederek tehlikeyi önlemeye çalıştılar. Ama Aykut Kocaman'ın bir hatası değil galibiyetin, beraberliğin bile kaçmasına neden oldu. Zira 75. dakikada Semih'in yerine giren Dia, sağ kanatta ofansta kalınca bu dakikalarda gol atmak için neredeyse bütün futbolcularıyla baskı kuran Gaziantepspor'un ekmeğine yağ sürdü.
Sağ bek Serdar'ın beklenmeyen golüyle önce beraberlik geldi, daha sonra da rakip kale önünde gol ararken kontra ataktan güzel bir futbol sergileyen Olcan'ın akıllı golüyle 2-1 yenildi.
Kocaman'ın galibiyeti koramak için kurduğu duvar taktiği orta saha elemanlarının başarısızlığı yüzünden sonuç getirmedi. Fenerbahçe dün gece de Emre Belözoğlu'nu çok aradı.

Özkalfa kartları es geçti
Bütün bunlara rağmen eğer Semih, üç defa da Alex kale önünde çok uygun fırsatlardan yararlanabilseler maç farklı bir skorla Fenerbahçe lehine bitebilirdi.
Karşılaşmanın dönüm noktası, faulleri süzemeyen ve sertlikleri es geçen hakem Tolga Özkalfa'nın 53. dakikada Serdar'a göstermediği ikinci sarı kart oldu. Stoch'u devamlı biçen Serdar'ın, bu dakikada gördüğü ilk sarı karttan sonra serbest vuruş yapmak isteyen rakibinin önün kesip itttiği için ikinci sarıdan atılması gerekirdi. İşin ilginç yanı bu Serdar'ın 78. dakikada Gaziantepspor'un beraberlik golünü atmasıydı.
Aykut Kocaman'ın bir hatası da maça çıkacak durumda olan Niang'ı son 5 dakikaya saklamasıydı. Niang, 60. dakikada Semih ile değişse süratiyle rakip defansı dağıtır ve goller atabilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor