Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

20 Mayıs 2018 | Pazar

Yüreğinize sağlık

Galatasaray'ın 21. şampiyonluğunda ilk sıraya önce taraftarı sonra teknik direktör Fatih Terim'i oturtmak gerek.
Sezon başinda şampiyonluğa inanan Galatasaray taraftarları, yeni kurulan bir takımı kaybettikleri her maçtan sonra bile destekledi. İgor Tudor'la şampiyonluğun kazanılmasının zor olduğuna inandıkları anda başkan Dursun Özbek ve yönetimine doğru bir hamle ile müthiş bir baskı kurarak göreve Fatih Terim'i getirtti.
Galatasaray taraftarı ve Fatih Terim her zaman etle tırnak olmuştur.
Şampiyonlukların, kupaların ve finallerin en tecrübeli hocası Fatih Terim, kolları sıvadığı andan itibaren Florya'da kaybolan aile ortamını yeniden inşa etti. Galatasaray'da yaşanan başkan ve yönetim değişikliğine rağmen de teknik direktör Fatih Terim geri adım atmadı.

Kazandı ve yöneltti
Ekonomik zorlukları göğüsleyerek için Ndiaye'yi gönderilişine ses çıkarmadı sadece kiralık olarak Japon yıldızı Nagatomo'yu getirtti.
Fatih Terim'in en büyük başarısı ise teknik direktör Tudor'un gözden çıkardığı futbolcuları yeniden kazanmak ve hedefe yöneltmek oldu.
Donk, performansi ve mükemmel profesyonellik anlayişi ile Ndiaye'yi aratmadı.Tudor'un "Devre arasında mutlaka gönderin" dediği Sinan Gümüş, Terim'in prensi olarak tarihi iki maçta Galatasaray'a 6 altın puan kazandırdı. Rodrigues-Gomis ikilisi ise şahlandı.
Galatasaray çok kritik ve hayati önem taşıyan bir şampiyonluk kazandı.
Şampiyonlar Ligi'nden gelecek para, kombine ve forma satışları takımın ekonomik yapısını toparlamasını, geleceğe ümit ve güvenle bakmasını sağlayacaktır. Bu önemli şampiyonlukta pay sahibi olan herkesin, emeğine, yüreğine sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor