04 Aralık 2018 | Salı

Sakat komutan

Fenerbahçe taraftarı pankart açmış, "Her şey güzel olacak" diye... En kötü zamanlarda dahi umudun sözüdür bu. "Her şey çok güzel olacak." Bu takımla güzel olur mu bilemem. Açıkçası pek umudum da yok. Emin olun Kasımpaşa kadar kaliteli ayakları yok Fenerbahçe'nin. Sadece Diagne gibi bir golcüsü olsa bile her şey çok güzel olurdu! Koeman'ın sahaya çıkardığı kadro bence eldekilerin en iyisiydi. Mehmet Ekici'yi, "Acaba ne zaman sakatlanacak?" diye izleyen sadece ben miyim? Herkesi bu duruma getirdi.

***

Oysa sazı eline aldığında neler yapabildiğini hepimiz gördük. Mevcut kadroda ondan daha iyi bir komutan göremiyorum. Ama güçsüz, sakatlanmaya müsait bir komutan! Bir tarafta ne yaptığını bilerek hücum eden Kasımpaşa diğer yanda delice saldıran Fenerbahçe. Slimani herhalde tarihin en büyük hayalkırıkları arasında yerini alacak. Takım bu kadar ekstra koşup,- hatta zaman zaman kendilerini aşarcasına- topu sana getirecek, sen hiçbir şey yapamayacaksın! Yazıktır günahtır. Kasımpaşa takımı devre arasında kan kaybetmeyip, 1-2 transfer yapabilirse şampiyonluğun en önemli adayı olur. Fenerbahçe ile ilgili tek bir gerçek var o da fizik olarak çok güçlü oldukları. Ama o kadar işte!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor