26 Kasım 2018 | Pazartesi

Temel ile Kabasakal

Fenerbahçe'nin bu sezon bu kadar aciz duruma düştüğü bir maç daha olmadı.
Özellikle hücum hattı öylesine etkisiz kaldı ki koskoca ilk yarıda tek bir isabetli şut dahi atamadı. Takımı toparlıyor dediğimiz Koeman'ın taktiği geride beklemek, uzun topları Frey ile buluşturup etkili olmaktı.
Frey, Valbuena, Ayew ve Slimani Fenerbahçe kariyerlerinin en kötü maçını oynadı. Karşılaşma Trabzonsporlu futbolcularla Harun'un arasında geçti! Tarihi hezimetten kurtuldu sarılacivertliler...
Skorun böylesine güdük kalmasının tek nedeni Trabzonlu futbolcuların finalde bir türlü istenileni yapamamasından kaynaklandı. Onlarca şutu, onlarca hücum girişimini öylesine bedavadan harcadılar ki!
Emin olun 10- 1 bitebilirdi maç!
Fenerbahçe geriye düştükten sonra Koeman çok kötü bir oyuncu değişikliğine imza attı. Topal'ı çıkarıp Mehmet Ekici'yi oyuna almanın, orta sahayı rakibe kendi ellerinle vermekten başka bir sonucu olamazdı.

***

Zaten bu dakikadan sonra Fenerbahçe ceza sahasına yol geçen hanına döndü. Elini kolunu sallayan, "Ben de bir pozisyona gireyim bari" deyip gol şansı aradı.
Ispanağı yeni yemiş Temel Reis gibi saldırdıkça saldırdı Trabzonspor!
Fenerbahçe ise Temel Reis'ten sürekli dayak yiyen Kaba Sakal gibiydi! Tamam takım kalitesi düşük ona bir şey demiyorum.
Ama arkadaş kalite dediğin şey koşmana engel mi? Hiç mi mücadele gücün yok. Kaldıramıyorsan üzerinde taşıdığın o kutsal formayı çıkaracaksın.
Bir daha giymemek üzere... Bırak Süper Ligi, aşağı liglerde dahi kalene 30'a yakın şut attırmazsın. Bu sezon Fenerbahçe için zaten bitti.
Bari önümüzdeki yılın çalışmalarını şimdiden yapın. Kiralıkları ilk fırsatta elden çıkarın. Son dakikalarda gelen gol Trabzonsporlu futbolcuları paniğe sevketti.
Bu kadar pozisyona girdikleri karşılaşmada bir kaç kez beraberlik tehlikesi dahi yaşadılar. Suçu başkalarında değil kendilerinde aramalılar.
Başkan Ali Koç'un artık hem transferleri hem de transferleri yapanı tekrar gözden geçirmesi şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor