Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

17 Eylül 2018 | Pazartesi

Analgezik draje

Ligin tek yenilmeyen takımının deplasmanına, ilk kez forma giyen 4 adamla başladı F.Bahçe. Konya kendi alanına çekilip, topla oynamayı F.Bahçe'ye bırakıyordu. Topal ve Jailson'un beraber oynamaya alışamadığı, öndeki 3'lünün de savunma yapmadığı ilk tehlikeli kanat ortasında Ömer'in kafası ilk tehlike idi. Savunma arkası koşu taktiği de vardı Konya'nın. Jahoviç ile onu da yaptı ama değerlendiremedi. 10. dakika sonrası ön alanda basmaya da başladı Konya. F.Bahçe ise 4 yeni adam nedeni ile akortsuz idi o dakikalarda. Oyuncuların pozisyon almasında sıkıntıları vardı. Sadece sağ kanatta Şener'in ortaları vardı, sol işlemiyordu. Jailson her yere basmaya çalışıyordu. Benzia klas ve çok iş yapacak adamdı. Aatıf pası atamamıştı. Ayew hiç yoktu. Miloseviç'in direğe vuran şutu maçın 30'da ilk isabetli şut idi. F.Bahçe ise ancak 32. dakikada Topal ile ilk şutunu atabiliyordu. Gol ancak hata ile olurdu. Jonsson'un çıkışta kaybı bu şansı verdi ama Benzia pasında Slimani'yi Serkan engelledi. Ceza sahasına pas seçeneğini de iyi kullanan Konya, Jonsson ile de kaleyi tehdit ediyordu.

***
İlk yarı bittiğinde tek isabetli şutu olan, 11 ortasının hiçbirine vuramayan, Ayew ve İsmail'in hiç olmadığı, ısıramayan bir F.Bahçe vardı. Başka söze de gerek yoktu. 2. yarıya daha önde ve daha iyi başladı F.Bahçe. Ceza sahası içine, artık orta ile değil, pas ile pozisyon bulmaya çalıştı. Ama yine de Skubic'in şutu ile ardından da zaten her duran topta etkili olan Konya 2 kez tehlike yaratıyordu. Eljif-Aatıf değişti. 60 sonrası Konya baskısı arttı. Yatabare kaçırdı. Şener'in atağında da Ayew destekli, Benzia'nın nefis pası Eljif'e attırdı. Konya iyice bastırdı. Kötü oynadığı maçı kazanan F.Bahçe, kaybettiği maçları da çok hak etmeden kaybetmişti, onun telafisi oldu. Analgezik Draje ilaç gibi geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor