Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

19 Ağustos 2018 | Pazar

Cocu’ya yazar bu sonuç

Kocaman'ın Josef-Topal'ı ve 4-2-3-1'i ile çıktı Cocu, şaşırttı.
Geçen haftanın ''ceza sahasına en az girip,ama pozisyonlardan en verimli yararlanan takımı Malatya, yine sürpriz ve özellikle sol kanadından atak kovalıyordu.
İki takım da basit top kayıpları yapınca, özellikle F.Bahçe, son paslarda Topal ve Ekici ile etkili olsa, oyunu koparabilecek bir yapıda oynuyordu.
İlk 15 dakika neden solda oynadığını anlamadığım Barış'ı değil, sağdaki Ayew'i kullanıyordu Cocu.
F.Bahçe'nin, rakibin kaptırdığı toplar dışında yakalamak istediği pozisyonlarda, ilk defa bir arada oynayan öndeki 4'lünün ''haklı olarak'' uyumsuzluğu sorun çıkarıyordu.
Buna rağmen, Slimani de, Ayew de pozisyona girebiliyordu. İlk yarı bittiğinde % 62 ile topa sahip olan F.Bahçe idi.İki takımın şutları 6 ile eşitti ama Malatya kaleyi bulamadı.

2. yarının ilk 5 dakikası, dribling ile gelen Ekici'nin ve verkaçlarla gelen Topal – Ayew'in ''Bu yarı farklı oynayacağız'' mesajı veren kombinasyonları ile başladı.
Şener, ortayı da denedi ama Slimani inanılmazı kaçırdı. 2. yarının ilk 13 dakikasında Barış'ın kaçırdığı da dahil , 4 gol girişimi harcadı F.Bahçe.
Ekic-Valbuena değişikliği sonrası, Skrtel'in zamanlama hatasına, Gilerme'nin mükemmel pasında, Aleksiç vuruyor, Volkan hatalı gol yiyordu.
Eljif-Alper girdi, Barış-Şener çıktı.
Ama Eljif sağ beke geçti! F.Bahçe tek kaleye döndü.
Evet, 2 önemli gol kaçtı ama sonuçtan bağımsız sorgulanacak şu;
Hiçbir takımda, 4-2-3-1 oynatmayan, hele de Josef ve Topal gibi 2 adamı aynı anda sahada tutmayan Cocu ne oldu da Kocaman'ın taktiğine döndü? O zaman Kocaman neden gitti? Bakalım ne açıklayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor