Bülent Tulun

Bülent Tulun

18 Mart 2011 | Cuma

Galibiyet harici

Şu düzeyde her takımın kadrosunda nitelikli en az 3 santrfor varken ve başarısızlıklarda hep faturalar genel müdür muavinlerine kesilirken şimdi Hagi mi haksız olacak? Bugün oynanacak derbi, sonucu itibariyle özellikle Galatasaray'ın politik iç dinamiklerine tesir edebilecek.
Futbol takımının içinde bulunduğu çıkmaz, oyunculara kesilen ciddi faturalar, Hagi'nin sürekli kişisel defans içinde olması, ara transferde alınan oyuncuların maliyet/yarar ters orantısı ve kaynayan Galatasaray camiası...
Kaleci problemini Mondragon'u yolladığı andan beri çözemeyen Galatasaray yöneticileri, belki de bu fahiş hatanın diyetini ödemeye devam ediyorlar.
Sabri'nin sakatlığı Neill'i uzun zamandan beri oynamadığı ama gerçek mevkii olan sağ beke itti. Bence doğru da oldu. Savunma göbeği icat çıkarmadan Servet-Zan ikilisine teslim edilmeli.
Orta sahada yine büyük hatayla Arena'da aslanlar önüne acımasızca atılan Ayhan Akman bu maçta kesinlikle oynamalı. Cana ile beraber bu tip maçların adamı.

Sorunların büyüğü Baros
Ocak ayı transferlerinden en ele dişe dokunan oyuncu olan Culio iki yönlü oyun stiliyle, şut atma isteği ve yeteneği ile bu ikilinin işlerini kolaylaştıracaktır.
Kanatlardan biri Pino diğeri de Aydın olmalı.
Son maçta pozitif bir görüntü içinde olan Aydın, Fenerbahçe'nin yumuşak karınlarından gerekli pozisyonları çıkarabilir.
Sorunlardan büyüğü Baros'un isteksiz ve agresif görüntüsü.
Uzun sakatlık macerasından sonra bir türlü konsantrasyon sağlayamayan ve sürekli itiş kakış ve itirazlar içinde olması alışıldık değil.
Yarışa tek santrfor ile devam edilmesi ise başka alışılmadık bir durum ve planlama hatası. 3 ayaklı masa misali mevcut Batdal'ı da yollamak niyeydi o zaman. Çoğunlukta santrforsuz veya çakma santrforla oynama riski çok baş ağrıtıyor... Sonuç galibiyet harici olursa çok enteresan gelişmeler, gerek yönetim gerekse de takım bazında beklenmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor