Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

02 Şubat 2015 | Pazartesi

Sonu gelmedi

Bursaspor, geriden gelip öne geçtiği bir maçta büyük bir fırsatı kaçırdı.
Resmen kaçan balık büyük oldu!
Ligde son 6 haftanın en golcü iki takımın mücadelesi beklendiği gibi tempolu ve heyecanlı geçti. Josue'yi İstanbul'a getirmeyen Şenol Güneş, Konya ve Mersin'de kazanan takımın kurgusuyla devam etti. Zaten Timsah, maça baskın basanındır felsefesiyle çok atak başladı ve 11 dakikada 4 net pozisyonu cömertçe harcadı.
Umut'un kafa golüne rağmen oyun disiplininden kopmayan Bursaspor, kanatları kullanarak beraberlik için bastırdı. Nitekim devre biterken Belluschi'nin nefis aşırtma pasına gelişine vuran Volkan Şen, Timsah'ı soyunma odasına umutlu soktu.

Fernandao 12 yaptı

İkinci yarıya da atak giren Bursaspor, Volkan Şen'in asistini Fernandao'nun kafasıyla gole çevirerek Arena'da 1-0 geriden 2-1 üstünlüğe ulaştı.
Brezilyalı, 12. gole imzasını attı. Ancak karşılıklı atakların ardından bitime 8 dakika kala barajda Volkan'ın eliyle buluşan top, oyunun en kritik anı oldu.
Hakem Aydınus, 82'de penaltı verip bir de topa eliyle uzanan Volkan'ı kırmızıyla atınca Timsah 10 kişi kaldı.
Oysa Volkan'ın böyle bir hareket yapmasına gerek yoktu! Emre Çolak'ın penaltısı sonrası skor 2-2'ye geldikten sonra evsahibi ekibin ataklarını kaleci Harun başarıyla önledi.
Bursa galibiyeti kaçırmasına rağmen istekli, karakterli oyunuyla büyük beğeni kazandı.Ligin en çok gol atan takımı olması boşa değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor