Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

24 Ocak 2015 | Cumartesi

Küllerinden doğdu!

Oyuna fırtına gibi giren Timsah, Josue'nin yokluğuna rağmen, iyi organize oldu. Nitekim Ozan Tufan müthiş bir baskıyla topu kaptı ve nefis bir aşırtmayla Volkan'ı kaçırdı. Şen de göğsüyle indirip, solla süper vurup ağları gördü.
Bu golün yarısı, asisti yapan Tufan'a ait.
Genç yıldız adayı çok istekli ve üretken başladı. Konya'nın ataklarını kaleci Harun ve savunma önlerken, Fernandao 2 net pozisyonu cömertçe harcadı.Volkan'ın kornerinde Civelli; Akhisar maçından sonra Konya'da da kafasını konuşturdu.
Devre böyle bitecek sanılırken, Ali Çamdalı kafayla Konya'yı umutla soyunma odasına gönderdi. İkinci yarının başında Bursaspor, defansın göbeğinden açık verince, Torje faturayı kesip skoru eşitledi.

Golden önce faul vardı

Ancak golden önce Torje orta sahada resmen gidip Bekir'in kasıklarına uçan tekme attı. O pozisyonda topu faulle kazanan Konya, hakem bu bariz harekete düdük çalmayınca, gelişen akında Konya golü buldu. Bursaspor yeniden öne geçmek için yüklense de, Hırvat kaleci Belec'i geçemedi. 16 haftada sadece 14 gol atan gol fakiri Konya'dan 2 gol birden yiyen Timsah, adeta tüm hatlarıyla galibiyet için yüklendi. Sol bek Emre müthiş oynadı. Sol tarafı felç etti. Volkan da 1 gol ve 2 asistle maça damgasını vurdu. Nitekim, 90+2'de Ozan'la başlayan ani atakta Volkan'ın 'al da at' diye uzattı. Fernandao ligdeki 11. golüyle Timsah'ı zafere taşıdı.
Oyun disiplininden kopmayan Bursa, küllerinden yeniden doğdu ve zirveye 'geliyorum' mesajı verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor